Patru angajați Disney, arestați pentru trafic de persoane, după o operațiune sub acoperire a poliției din Florida

Patru angajaţi Disney au fost arestaţi într-o operaţiune sub acoperire care a vizat traficanţii de persoane, prostituţia şi prădătorii de copii.

Urmărește-ne peGoogle news
Patru angajați Disney, arestați pentru trafic de persoane, după o operațiune sub acoperire a poliției din Florida
Foto: Captură Video
Într-o conferinţă de presă care a avut loc miercuri, şeriful Grady Judd, a anunţat că în urma operaţiunii „March Sadness 2” au fost arestate 108 persoane. Potrivit adevărul.ro, operaţiunea a durat şase zile. 
 
Conform autorităţilor, Xavier Jackson în vârstă de 27 de ani, din Kissimmee, a schimbat mesaje şi a comunicat online cu un detectiv sub acoperire, care se dădea drept o tânără de 14 ani. Xavier a lucrat ca salvamar la Disney's Polynesian Village Resort. Conform şerifului, Jackson, a trimis fotografii indecente cu el.  Acesta a fost arestat şi i s-au atribuit trei capete de acuzare, unul pentru distribuirea unor materiale dăunătoare către un minor şi o acuzaţie de comunicare ilegală. 
 
Ceilalţi trei angajaţi Disney, care au încercat să solicite o prostituată, au fost identificaţi ca fiind Ralph Leese, 45 de ani; Shubham Malave, 27 de ani; şi Wilakson Fidele, 24 de ani. Potrivit Judd, toţi au fost acuzaţi de solicitarea unei prostituate. 
 
Wilakson Fidele este din Orlando. Acesta a lucrat la Disney pe o perioadă de aproximativ patru ani la Cosmic Ray's Starlight Café din Tomorrowland, conform şerifului.  Ralph Leese, din  Winter Garden, a lucrat în IT pentru Disney, iar Shubham Malave a fost dezvoltator de software pentru companie.  
 
Numai prin arestarea unui traficant de persoane şi a patru prădători de copii, toată această operaţiune merită”, a comunicat Judd. „Scopul nostru este să identificăm victimele, să le oferim ajutor şi să găsim şi să arestăm pe cei care profită de pe urma exploatării fiinţelor umane”, a declarat şeriful.
În urma operaţiunii a fost arestat şi un judecător pensionar din Illinois.