Pablo Cortacero a renunțat la Dinamo

Dorin Şerdean, fostul director executiv al FC Dinamo, este în posesia acţiunilor care i-au aparţinut lui Pablo Cortacero, a declarat, joi, Cornel Țălnar.

Iul 1, 2021 - 23:07
Urmărește-ne peGoogle news
Pablo Cortacero a renunțat la Dinamo
"Joia trecută, domnul Şerdean a vorbit cu Pablo Cortacero. Joia trecută, a fost chemat în Spania ca să-i dea acţiunile. Vineri, s-au întâlnit cu avocaţii, cu notarii, iar Cortacero a spus, în cele din urmă: <Ca să vedeţi că sunt de bun gând, nu vreau să moară Dinamo. M-a păcălit şi pe mine cineva cu banii. Eu nu mai pot. Dorine, vino să-ţi dau acţiunile>. Şerdean a sosit ieri din Spania şi mi-a promis că vă va spune el realitatea", a spus Țălnar, la DigiSport.
Ţălnar a menţionat că Şerdean vrea să facă un acţionariat puternic la Dinamo.

"La ora actuală, acţiunile sunt la Şerdean. Până acum, despre Şerdean se spunea că e omul nu ştiu care. Uite, el a adus acţiunile. El vrea ca toţi dinamoviştii potenţi, care vor binele lui Dinamo, să pună mână de la mână, să strângă banii respectivi, să facă un acţionat puternic, cu bani mulţi şi Dinamo să nu moară.
Vă va spune Şerdean în ce condiţii le-a luat (n.r - acţiunile). Acum, nu mai există niciun dubiu. Acţiunile sunt la Şerdean. El mi-a spus că vrea să vă spună exact realitatea şi aşteptăm dinamoviştii cu bun gând care vor să preia Dinamo", a adăugat Ţălnar.