Opt bărbați din Iași și-au torturat doi prieteni: Le-au zdrobit degetele cu ciocanul și le-au tăiat urechile cu cleștele

Opt bărbați din Iași au fost trimiși în judecată, după ce au fost acuzați că au torturat două persoane. Aceștia sunt acuzați că au zdrobit cu ciocanul degetele victimelor, după care le-au tăiat urechile cu cleștele.

Dec 12, 2021 - 18:23
Urmărește-ne peGoogle news
Opt bărbați din Iași și-au torturat doi prieteni: Le-au zdrobit degetele cu ciocanul și le-au tăiat urechile cu cleștele
Sursa foto: BZI

În noaptea de 9 decembrie, două persoane vizbil torturate au ajuns la Poliție pentru a depune plângere. La scurt timp, polițiștii i-au identificat pe autori, conform Bună Ziua Iași.

Inițial, oamenii legii au aflat că este vorba despre o ceartă între cunoscuți care a pornit de la niște telefoane mobile dispărute.

Victimele se află încă internate în spital și mai au nevoie de ingrijiri medicale.

Cei opt sunt acuzați de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, tâlhărie calificată și amenințare.

La data de 9 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au desfășurat opt percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, tâlhărie calificată, amenințare, influențarea declarațiilor și sustragerea sau distrugerea de probe sau înscrisuri. În urma perchezițiilor au fost ridicate bunuri și obiecte care ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor și un autoturism. De asemenea, opt tineri au fost conduși la cercetări, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore. Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale Iași, iar la acțiune au participat și polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași, Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași și jandarmi”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.