Omul de afaceri Dan Șucu este noul acționar al FC Rapid București

Dan Șucu va deține 50% dintre acțiunile clubului, celelalte 50% fiind deținute de Victor Angelescu.

Mai 24, 2022 - 18:28
Urmărește-ne peGoogle news
Omul de afaceri Dan Șucu este noul acționar al FC Rapid București
Foto: FC Rapid

“Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu șanse reale la câștigarea titlului din Liga 1. Și, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacțiile dorite și în competițiile europene. Da, ne-am dori mult ca toți fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanțele echipei. Și tot pentru fanii noștri, ne vom strădui ca aceste performanțe să fie obținute prin seriozitate și corectitudine. Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce își respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii și angajații Clubului să fie plătiți bine și fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai și fără excepții”, a declarat Dan Șucu, conform paginii de Facebook FC Rapid 1923.

El a precizat că își dorește ca FC Rapid “să se susțină independent și să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat și comunitate, și nu ne interesează să fim protejații niciunui politician”.

“Ne dorim atât de multe pentru Rapid, și nu va fi ușor, dar cu toții știm că atunci când îți dorești ceva cu adevărat vei găsi soluția potrivită pentru a reuși”, a completat el.

Dan Șucu are o experiență în afaceri de peste 30 de ani, prima afacere fiind Mobexpert care a ajuns la o rețea de 26 de magazine, nu doar în România. Averea sa este estimată la 120-125 de milioane de euro.