O tânără din Vaslui și-a înjunghiat mortal soțul, după o ceartă de la schimbarea scutecului, apoi a sunat la 112 și a spus că bărbatul s-a sinucis

O tânără în vârstă de 21 de ani, din comuna vasluiană Gârceni, a fost reţinută miercuri, 25 mai, sub acuzaţia de omor. Aceasta şi-ar fi atacat soţul cu un cuţit şi a sunat la 112 abia după ce a şters urmele de sânge de pe cuţit şi a anunţat că bărbatul s-a rănit singur.

Urmărește-ne peGoogle news
O tânără din Vaslui și-a înjunghiat mortal soțul, după o ceartă de la schimbarea scutecului, apoi a sunat la 112 și a spus că bărbatul s-a sinucis
Sursa foto: ObservatorNews.ro

Poliţiştii vasluieni au reţinut miercuri, 25 mai, o femeie de 21 de ani, din comuna Gârceni, sub acuzaţia de omor. Tânăra este suspectată că şi-a ucis soţul şi a încercat să şteargă urmele crimei.

Echipajul SMURD chemat la faţa locului a găsit victima inconştientă şi după 90 de minute, timp în care medicii au încercat să o readucă la viaţă, s-a declarat decesul.

Ancheta în acest caz a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Tânăra le-a declarat poliţiştilor că soţul ei s-ar fi rănit singur, dar probele au indicat cu totul altceva.

În cele din urmă, la audieri, femeia a recunoscut că şi-a înjunghiat soţul şi că a spălat cuţitul de sânge, în speranţa că va scăpa nepedepsită.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul i-ar fi reproşat că mezinul este murdar şi a încercat să o lovească. Tânăra a luat un cuţit şi l-a înjunghiat.

Cei doi erau cunoscuţi în comunitate pentru scandalurile pe care le produceau frecvent, în special după ce consumau alcool.

Sătenii spun că femeia l-ar mai fi lovit în trecut pe soţul ei cu o tigaie în cap, dar nu şi-au închipuit că ar fi capabilă de crimă. Aceştia spun că tânăra consuma alcool, iar când soţul ei venea acasă seara de la muncă şi o găsea băută, iar copiii murdari, începea cearta.

Femeia a fost reţinută de poliţişti şi joi, 26 mai, va fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru omor.