O tânără a fost violată, iar tatăl ei a fost ucis în timp ce încerca să o apere de agresorul care a intrat peste ei în casă, la Corbu

Un criminal periculos este căutat în tot judeţul Constanța. Este vorba despre un bărbat care, vineri dimineaţă, a distrus o familie din localitatea Corbu.

Urmărește-ne peGoogle news
O tânără a fost violată, iar tatăl ei a fost ucis în timp ce încerca să o apere de agresorul care a intrat peste ei în casă, la Corbu

Mascat şi purtând mănuşi, individul a intrat în casa în care se aflau doi soţi şi fiicele acestora de 14 şi 20 de ani. Pe tatăl fetelor l-a înjunghiat mortal, pe soţia acestuia a legat-o şi a închis-o într-o toaletă, iar pe tânăra de 20 de ani a violat-o. Alerta a fost dată de copila de 14 ani, care a fost martoră la scenele de groază.

Cu puţin înainte de ora 4 dimineaţa, agresorul a intrat în casa din comuna Corbu, în care dormeau, mama şi tatăl într-o încăpere, iar surorile de 14 şi 20 de ani în o alta. Fata mai mică a ţipat când a văzut bărbatul mascat şi cu mănuşi în mâini. Tatăl i-a auzit strigătul şi a venit să vadă ce se întâmplă.

Citește și: Ministrul de Interne, despre cazul de la Corbu: Un dement, avem un cerc de suspecți, va fi prins în câteva ore

A dat cu cuțitul în fratele meu şi a violat fata cea mare, erau foarte speriaţi. Din ce am înţeles de la cumnata mea, ar fi întrebat criminalul care e minoră dintre fete şi a luat-o pe cea mare, că a zis că de aia mică nu se atinge”, a povestit fratele bărbatului ucis.

După ce a comis faptele cumplite, ucigaşul a fugit din casă şi s-a făcut nevăzut. Copila de 14 ani a sunat la poliţie.

Se pare că în apropiere de casa victimei au fost găsite mai multe pete de sânge.

Anchetatorii au stat de vorbă şi cu vecinii familiei care a fost atacată.

Nu s-a auzit nimic, niciun zgomot nimic! De obicei dacă se ceartă se aude toată strada, dar acum nu s-a auzit nimic. La 4 fără 10 a venit salvarea cu sirene şi nu înţelegeam ce se întâmplă, dar nu s a auzit nimic. N-am auzit nici o ţipătură, nimic”, a povestit un vecin.

Anchetatorii au obţinut imagini de la mai multe camere de supraveghere amplasate pe stradă, cât şi pe mai multe clădiri private. Ministrul de Interne, Lucian Bode, crede că mobilul crimei ar fi răzbunarea sau jaful, mai ales că suspectul, cagulat şi cu mănuşi, a furat din casă 200 de lei.

În acest moment, atât în localitatea Corbu, cât şi în tot judeţul Constanța, au fost amplasate filtre de poliţie.