O româncă din Irlanda de Nord și-a înjunghiat cei doi copii - Băiețelul de 7 luni a murit, fetița este în stare critică

Un bebeluș din Belfast a fost înjunghiat mortal, marți. Poliția a arestat-o ​​pe mama copiilor, Raluca Tagani, în vârstă de 29 de ani, care a fost acuzată de crimă și de tentativă de crimă.

Urmărește-ne peGoogle news
O româncă din Irlanda de Nord și-a înjunghiat cei doi copii - Băiețelul de 7 luni a murit, fetița este în stare critică
Sursa foto: ObservatorNews

Potrivit The Sun, poliția a spus că nu caută alți suspecți.

Tatăl copiilor, William O’Keefe, lucra departe de casă, fără să aibă idee de tragedie. Până la acest moment, nu se cunosc motivele care au împins-o pe femeie să recurgă la un astfel de gest.

Marți, în jurul orei 20:15, vecinii au spus că au auzit țipete venind din interiorul casei. Au sunat la poliția din Irlanda de Nord, care au sosit la casa situată în zona Ardoyne din nordul Belfastului.

Paramedicii au încercat să salveze viața copilului de șapte luni, dar acesta a murit la fața locului. Sora băiatului, în vârstă de doi ani, a suferit răni grave și a fost internată în stare critică la Terapie Intensivă.

Mama, născută în România, a fost, de asemenea, dusă la spital din cauza unor răni ușoare. 

Potrivit Daily Mail, Raluca Tagani a fost pusă sub acuzare pentru uciderea fiului său, Liam O’Keefe, în vârstă de 8 luni și pentru tentativă de omor asupra fiicei sale de 2 ani.

Tatăl copiilor a zburat înapoi la Belfast de la Liverpool pentru a fi alături de fiica sa. 

Nu s-au dezvăluit multe despre trecutul familiei, în afară de faptul că tatăl a fost căsătorit anterior, căsătorie din care a rezultat patru copii. A cunoscut-o pe Raluca în România, în timpul unei vacanțe cu prietenii, în urmă cu trei ani. De atunci, Raluca s-a mutat în Irlanda de Nord pentru a fi alături de O’Keefe, iar cuplul are doi copii împreună.