O profesoară acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev, a scăpat de închisoare după ce s-a căsătorit cu el

Procurorii din Missouri au închis cazul împotriva unei foste profesoare de liceu care a fost acuzată că și-a agresat sexual elevul, după ce cei doi s-au căsătorit recent, anunță autoritățile, citate de Digi24.

Feb 2, 2022 - 17:14
Urmărește-ne peGoogle news
O profesoară acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev, a scăpat de închisoare după ce s-a căsătorit cu el
Foto: Unsplash/ Twitter Baylee Turner

Baylee Turner, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată de contact sexual cu un elev, după ce a recunoscut la poliție că a întreținut relații intime cu elevul ei, acasă la ea, în ianuarie 2019. Însă profesoara și elevul s-au căsătorit ulterior, iar procurorii au renunțat la acuzația împotriva lui Turner, potrivit The Independent, citat de Digi24.

Nate Dally, procuror adjunct în caz, a declarat pentru presa din SUA că statul ar avea dificultăți să o judece pe Turner fără să aibă puterea să-l oblige pe elev să depună mărturie.

Autoritățile nu au precizat când s-au căsătorit cei doi și nici vârsta elevului.

Turner a demisionat de la liceul Sarcoxie după ce a fost arestată, în februarie 2019, iar ulterior i s-a retras și dreptul de a profesa.

Cazul amintește de cel al profesoarei din Washington Mary Kay Letourneau. Aceasta a fost acuzată că, în 1996, și-a violat un elev de 12 ani. Letourneau a pledat vinovată pentru viol în 1997, recunoscând că a avut o relație sexuală cu preadolescentul Vili Fualaau. Cei doi au făcut doi copii împreună.

Mary Kay Letourneau a stat șapte ani în închisoare și a fost înregistrată ca infractor sexual, dar s-a căsătorit cu Fualaau în 2005.

Fualaau a cerut divorțul în 2017, iar Letourneau a murit de cancer de colon în 2020, la vârsta de 58 de ani.