O persoană a murit și mai multe au fost rănite, în urma unui accident produs pe șoseaua de centură a orașului Caransebeș

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar şase au fost rănite în urma unei coliziuni dintre un microbuz şi un TIR, ce a avut loc sâmbătă dimineaţa pe şoseaua de centură a municipiului Caransebeş, a informat ISU Caraş-Severin.

Urmărește-ne peGoogle news
O persoană a murit și mai multe au fost rănite, în urma unui accident produs pe șoseaua de centură a orașului Caransebeș
Foto: ISU Caraş-Severin/ Digi24

În urma evenimentului, 6 persoane au fost rănite, toate fiind preluate de către echipajele de ambulanță SAJ și SMURD și primesc îngrijiri medicale, iar o persoană este decedată, încarcerată. Toate victimele se aflau în microbuz”, informează ISU Caraș-Severin.

La locul producerii accidentului intervin mai multe echipaje de descarcerare și 5 ambulanțe de la SAJ și SMURD.

Din primele cercetări, un autoturism cu capacitatea 8+1, înmatriculat în Bulgaria, a intrat în coliziune față spate cu semiremorca unui ansamblu de vehicule, înmatriculat tot în Bulgaria. Ambele autovehicule circulau în direcția Caransebeș - Lugoj”, potrivit Poliției Caraș-Severin, citată de Digi24.

Persoana decedată este o femeie, pasageră pe locul din dreapta față a microbuzului.

În microbuz se aflau șapte persoane, toți cetățeni bulgari.

Cei doi șoferi, ambii cetățeni bulgari, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.