O influenceriță de pe Instagram e cercetată, după ce s-a fotografiat îmbrăcată în poliţistă

O tânără de 25 de ani din Ilfov s-a ales cu dosar penal pentru că s-a dat drept polițistă și e posibil chiar să fi oprit mașini în trafic. Femeia s-a fotografiat în uniforma agenților de la Rutieră și a postat imaginile pe contul său de Instagram, unde are peste 240 de mii de urmăritori.

Noi 26, 2021 - 17:26
Urmărește-ne peGoogle news
O influenceriță de pe Instagram e cercetată, după ce s-a fotografiat îmbrăcată în poliţistă

Noemi Demeter, care are 240.000 de urmăritori pe rețeaua de socializare, s-a îmbrăcat în poliţistă în videoclip şi a oprit în trafic un şofer, iar apoi a postat imaginile pe Instagram. Potrivit unei comunicări ulterioare pe Instagram a tinerei, șoferul mașinii era un prieten, care acceptase să apară în filmuleț.

Lipsa unui acord, însă, pentru videoclip din partea Poliţiei i-a adus un dosar penal, după ce imaginile au ajuns şi la poliţiştii din Voluntari:

"În urma unor imagini apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, din care rezultă că o persoană de sex feminin ar fi desfășurat activități asemănătoare celor specifice poliției rutiere, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale, constând în aceea că, o persoană de sex feminin, îmbrăcată cu anumite articole din uniforma de poliție rutieră, ar fi desfășurat activități specifice acestei structuri, pe o stradă din orașul Voluntari.

Polițiștii au identificat-o pe tânăra de 25 de ani.

În prezent, polițiștii din Voluntari continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmeaza fie luate măsurile legale care se impun", se arată într-un comunicat oficial al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

Într-una din postări, tânăra se laudă că a primit sute de mesaje de la urmăritorii ei. Numai că printre cei care au văzut imaginile fost și polițiști, care nu au gustat glumele femeii.