O femeie din SUA s-a prefăcut că este gravidă, pentru a primi concediu de la serviciu: S-a dat de gol când i-a căzut „burta”

O femeie din SUA s-ar fi prefăcut că este însărcinată pentru a avea concediu de la muncă, dar a fost prinsă de angajator când ''i-a căzut burta''.

Urmărește-ne peGoogle news
O femeie din SUA s-a prefăcut că este gravidă, pentru a primi concediu de la serviciu: S-a dat de gol când i-a căzut „burta”
Foto: Unsplash/ Imagine cu caracter ilustrativ

Robin Folsom, în vârstă de 43 de ani, le-a spus șefilor ei că așteaptă să nască și a aranjat să îşi ia concediu de maternitate. Șefii au fost de acord, dar unul dintre colegii ei a observat ceva suspect, aşa că şi-a informat angajatorul.

Ulterior, inclusiv şeful femeii a văzut că burta părea să nu mai fie lipită de corp și, după o investigație, s-a descoperit că de fapt purta un stomac fals pentru a părea însărcinată.

Potrivit unei declarații a biroului inspectorului general de stat din Georgia, Scott McAfee, o investigație ''a dezvăluit că, în martie 2021, o colegă de muncă a observat că partea inferioară a stomacului s-a îndepărtat” de corpul ei'', făcând-o să creadă că Robin minte. De asemenea, aceasta chiar a inventat un tată fals pentru copilul ei, un bărbat pe nume ''Bran Otmembebwe''. Dar McAfee a spus: ''În cele din urmă nu am găsit vreo dovadă că el ar exista. De aceea ea a fost acuzată și de furt de identitate''.

După ce „a născut'' atunci, femeia a trimis fotografii cu bebeluşul mai multor colegi de muncă, dar nu toate păreau să fie ale aceluiași copil. Atunci, Robin le-a spus angajatorilor săi că a mai născut o dată, în iulie 2020, înainte de a rămâne însărcinată din nou în august 2021. Dar oamenii legii nu au putut găsi înregistrări oficiale despre acest lucru.

Femeia a demisionat din funcția de director de afaceri externe de la Agenția de Reabilitare Profesională din Georgia în octombrie, anul trecut, la scurt timp după ce a fost intervievată despre sarcinile false, se arată în comunicat. O anchetă este în continuare în curs de desfăşurare, conform Daily Star.

Sursa: observatornews.ro