O femeie din Iași a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacată cu o drujbă, chiar de către fiul ei

Potrivit medicilor, apelul la serviciul de urgenţă 112 a fost făcut chiar de agresor.

Noi 17, 2021 - 13:36
Urmărește-ne peGoogle news
O femeie din Iași a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacată cu o drujbă, chiar de către fiul ei

O femeie în vârstă de 79 de ani din localitatea ieșeană Mănăstirea a fost adusă în stare gravă la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, în dimineața zilei de miercuri, 17 noiembrie, după ce a fost agresată de fiul său şi tăiată cu o drujbă.

"În miez de noapte un apel la 112 anunţa un incident în localitatea Mănăstirea. A sunat fiul unei doamne de 79 de ani care a fost agresată, se pare, chiar de către apelant. Persoana a fost găsită într-o baltă de sânge prin traumatism prin tăiere la nivelul toracelui şi abdomenului. A fost adusă la UPU "Sf Spiridon".

În urma investigaţiilor s-a constatat că aceasta a suferit un pneumotorax deschis, fracturi costale, un traumatism abdominal şi toracic penetrant. S-a intervenit în urgenţă şi apoi pacienta a fost transferată în Spitalul de Pneumoftiziologie în Clinica de Chirurgie Toracică", a declarat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu.

Medicul spune, potrivit Ziare.com, că prognosticul vital este rezervat deoarece este un caz extrem de grav.

La Spitalul "Sf Spiridon" a fost adus şi fiul pacientei.

"El a fost investigat de medicii psihiatri şi este trimis la evaluare însoţit de poliţişti. Starea lui este una bună. Pentru cele două persoane s-a pus şi diagnosticul de etilism acut", a mai declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu.