O femeie din Hunedoara s-a ales cu dosar penal după ce și-a agresat fostul soț

Un bărbat de 51 de ani, din Hunedoara, a ajuns la spital, după ce a fost agresat de fosta soţie. Femeia va fi cercetată penal.

O femeie din Hunedoara s-a ales cu dosar penal după ce și-a agresat fostul soț

Poliţiştii au intervenit, luni seara, în ajutorul unui bărbat de 51 de ani, din Hunedoara, care a sunat la 112 pentru a reclama că este victima unei agresiuni, scrie Adevărul.ro.

Patrula de siguranţă publică care s-a deplasat la faţa locului a luat legătura cu apelantul, care a relatat faptul că, la geamul locuinţei sale situate în municipiul Hunedoara a venit fosta soţie, o femeie în vârstă de 47 de ani, din Hunedoara, care, pe fondul unor neînţelegeri a aruncat o bucată de tablă metalică  şi o bucată de gresie în direcţia reclamantului, provocându-i acestuia excoriaţi la nivelul coapsei piciorului stâng şi în zona capului”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Hunedoara pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii au întocmit chestionarul de evaluare al riscului privind violenţa în familie, urmând emite un ordin de protecţie provizoriu faţă de femeie. A fost întocmit şi un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.