O familie de români a murit într-un grav accident de circulație, în Italia

O familie de români a murit într-un groaznic accident de circulație, în apropiere de Venetia. Un autoturism a intrat pe contrasens și i-a lovit frontal, iar ambele mașini au fost distruse complet. Șoferița vinovată a murit și ea, relatează Venezia Today.

Noi 8, 2021 - 21:11
Urmărește-ne peGoogle news
O familie de români a murit într-un grav accident de circulație, în Italia

Potrivit carabinierilor, o Toyota Yaris, condusă de o tânără de naționalitate indiană, în vârstă de 29 de ani, a părăsit banda de mers și a intrat pe contrasens. Din sensul opus venea un Ford Focus, în care se aflau trei români. Toți au murit pe loc, în urma impactului extrem de violent.

Mașina românilor era condusă de Tatiana C., în vârstă de 40 de ani, pe scaunul din dreapta stătea soțul ei, Francisc C. (45 de ani). Fiica lor, în vârstă de 21 de ani, se afla pe bancheta din spate.

Fordul familiei de români s-a răsturnat pe câmpul de pe marginea drumului. Celălalt autoturism s-a învârtit de câteva ori și a rămas pe șosea.

Câteva minute mai târziu, mașina tinerei din India, rămasă pe carosabil, a fost lovită de un Mercedes în care se afla un cuplu de italieni. De data aceasta impactul a fost ușor, iar cei doi au scăpat teferi. Au intrat însă în stare de șoc și au fost transportați la urgențe.