O cunoscută actriță de filme pentru adulți a fost găsită împușcată în propria mașină

În vârstă de 31 de ani, actrița de filme pentru adulți Dahlia Sky a fost descoperită decedată în urma unei răni provocate de o armă de foc. Oamenii legii au o ipoteză, însă așteaptă rezultatul autopsiei efectuate de legiști.

Iul 16, 2021 - 17:11
Urmărește-ne peGoogle news
O cunoscută actriță de filme pentru adulți a fost găsită împușcată în propria mașină

Dahlia Sky suferea de depresie din cauza bolii sale grave. Actrița de filme pentru adulți a fost diagnosticată cu cancer la sân și, recent, a anunțat pe rețelele sociale că se află în stagiu 4 al bolii, cu metastaze multiple.

Este informația care i-a determinat pe polițiști să încadreze moartea sa la „posibilă sinucidere”, informează avn.com.

În ultimul an, am vorbit cu ea de mai multe ori despre viață. Nu a fost o călătorie ușoară pentru ea”, a dezvăluit John Handem Piette, proprietarul casei de producție JHP Films. 

Dahlia Sky a fost găsită decedată în mașină, iar rănile au fost provocate de o armă de foc. Polițiștii încă așteaptă raportul legiștilor, deși trupul neînsuflețit a fost ridicat de la locul faptei la 30 iunie.

Actrița de 31 de ani a intrat în lumea filmelor pentru adulți în anul 2010, sub numele Bailey Blue. În 2014 a fost nevoită să renunțe la el, după ce o companie de îmbrăcăminte a înregistrat legal numele și i-a cerut să nu-l mai folosească.

În cei 11 ani de carieră, actrița a jucat în peste 600 de filme pentru adulți și a obținut mai multe premii și nominalizări la gale din această industrie.