O colecţie impresionantă de arme şi obiecte din Germania nazistă, a fost descoperită de polițiști în casa unui pedofil din Brazilia

Poliția din Rio de Janeiro a descoperit o colecție de obiecte și arme din Germania nazistă estimată la trei milioane de euro la locuința unui bărbat suspectat de pedofilie, informează Reuters.

O colecţie impresionantă de arme şi obiecte din Germania nazistă, a fost descoperită de polițiști în casa unui pedofil din Brazilia

Peste 1.000 de obiecte au fost găsite la locuința suspectului de 58 de ani, printre care uniforme naziste, publicații, picturi, simboluri naziste, imagini cu Adolf Hitler, steaguri și medalii ale celui de-Al Treilea Reich. Potrivit Digi24, au mai fost găsite arme și muniție din acea perioadă.

Colecția a fost descoperită după ce poliția a mers acasă la suspect pentru a-l aresta, el fiind acuzat că ar fi violat un minor și ar fi abuzat alți minori în apartamentul său din vestul orașului. Ulterior, el a mai fost acuzat de posesie ilegală de arme și discriminare rasială.

"Este un om inteligent, însă neagă existența Holocaustului, este homofob, este pedofil și spune că vânează homosexuali", a declarat Luis Armond, detectivul principal al cazului, pentru Reuters. "Nu sunt doctor, însă îmi pare a fi un psihopat nebun".

Armond a mai spus că suspectul provine dintr-o familie bogată de investitori și probabil s-a folosit de banii primiți moștenire pentru a-și crea colecția. Detectivul a estimat că o uniformă de ofițer superior nazist valorează în jur de 250.000 de euro.

Polițiștii verifică acum dacă suspectul are legături cu grupări naziste și de extrema dreaptă, încercând să stabilească dacă acesta căuta astfel de obiecte. Colecția de obiecte din Germania nazistă va ajunge la un muzeu.