Noul Porsche Cayenne Turbo Coupe bate recordul turului SUV Nurburgring înainte de lansare

O nouă versiune a Porsche Cayenne Coupe (numele nu a fost publicat), bate recordul turului SUV Nurburgring înainte de lansare.

Iun 17, 2021 - 14:43
Urmărește-ne peGoogle news
Noul Porsche Cayenne Turbo Coupe bate recordul turului SUV Nurburgring înainte de lansare

Cu câteva săptămâni în urmă, EE a raportat că Porsche va lansa în curând un nou Cayenne Turbo Coupe care sună ca un Cayenne Turbo S Coupe cu niveluri de manipulare GTS.

Porsche ne-a spus că noul Turbo Coupe primește îmbunătățiri mari la șasiu și la sistemele sale de control, roțile din față vor fi mai largi și o convexitate negativă crescută, precum și o nouă evacuare din titan cu țevi mari de evacuare.

Este de așteptat ca modelul să vină cu aproximativ 630 CP și un cuplu de 855 Nm, suficient pentru a ajunge la 100 km/h în 3,5 secunde.

Toate au fost puse la încercare la Nurburgring:

Lars Kern a parcurs Nurburgring la volan în 7:38.925, stabilind un nou record pentru un SUV, folosind un model de producție (încă deghizat) cu aceleași anvelope de 22 ″ de înaltă performanță Pirelli P Zero Corsa care urmează să fie montate pe modelele de producție.

Lars Kern a spus:

A virat la viteza fulgerului în curbele rapide, cum ar fi între Hohe Acht și Eiskurve, fără a se clătina și nu are tendința de subvirare. Chiar și în această întindere tehnică, Cayenne este o adevărată mașină, ușor de controlat ... Transmisia face o impresie foarte bună. Oferă putere în orice situație, precum și schimbări perfecte ale treptelor de viteză.

Așteptați-vă ca acest nou Cayenne Coupe să debuteze înainte de finalul acestei luni, între timp, puteți urmări întreaga cursă Nurburgring în videoclipul de mai jos: