Noi informații în cazul rămășițelor umane descoperite în portbagajul unei mașini incendiate la Măgurele - Victima, un cetățean italian

Procurorii din Ilfov încearcă să rezolve cazul misterios al bărbatului găsit carbonizat în portbagajul unei mașini sâmbătă, 7 mai, la marginea orașului Măgurele.

Mai 9, 2022 - 20:04
Urmărește-ne peGoogle news
Noi informații în cazul rămășițelor umane descoperite în portbagajul unei mașini incendiate la Măgurele - Victima, un cetățean italian
Foto: Știrile ProTV

Potrivit Ziare.com, care citează surse din Parchetul General, rămășițele umane aparțin unui bărbat, om de afaceri italian.

Conform sursei citate, victima avea afaceri în județul Giurgiu.

Cea care a sunat la 112 a fost chiar menajera bărbatului, după ce acesta a lipsit mai multe zile.

Autoturismul incendiat, în care a fost găsit cadavrul a fost închiriat din Italia cel mai probabil de victimă, potrivit surselor Pro TV. 

Criminalul a scos plăcuțele de înmatriculare ale mașinii, o Dacia Logan MCV, însă criminaliștii au căutat seria șasiului și au descoperit că este vorba despre un autoturism închiriat de la o companie din Italia.

Cu ajutorul polițiștilor din Italia, anchetatorii încearcă să identifice persoana care a închiriat mașina. 

Anchetatorii ar avea motive să suspecteze că italianul ar fi avut în România o iubită și ar fi cazul unei crime pasionale.

Expertiza medicilor legiști va indica cum a fost ucis cetățeanul italian și care ar putea fi arma crimei.

Locul unde a fost incendiată mașina, un câmp din Măgurele, este păzit în continuare de polițiști.