Noi detalii despre starea de sănătate a actorului Bob Odenkirk, care a suferit un atac de cord în timpul filmărilor pentru serialul „Better Call Saul“

Bob Odenkirk, actorul din rolul principal al serialului „Better Call Saul”, a declarat că se simte bine după atacul de cord suferit pe platourile de filmare.

Aug 8, 2021 - 13:18
Urmărește-ne peGoogle news
Noi detalii despre starea de sănătate a actorului Bob Odenkirk, care a suferit un atac de cord în timpul filmărilor pentru serialul „Better Call Saul“

După două săptămâni de când s-a prăbușit pe platourile de filmare, actorul american Bob Odenkirk  a scris pe reţelele de socializare că se simte bine. 

"Mă simt foarte bine", le-a scris el fanilor. "Am avut săptămâna mea de "viaţă frumoasă" în timpul căreia oamenii au insistat să fac lumea mai bună. Mulţumesc, iubesc pe toată lumea în acest moment, dar să considerăm aşteptările rezonabile!".  

Marți 27 iulie, actorul, în vârstă de 58 de ani, era în timpul filmărilor la ultimul sezon al serialului "Better Call Saul", derivat din "Breaking Bad", când a suferit un "incident cardiac", potrivit unui comunicat citat de Adevărul.ro. 

Miercuri era deja stabil, după ce a fost transportat de urgenţă la un spital din statul New Mexico, Statele Unite. 

Odenkirk joacă rolul lui Saul Goodman în „Breaking Bad” şi „Better Call Saul”.

Pentru interpretarea din spin-off, el a primit patru nominalizări la Globurile de Aur şi tot atâtea la Emmy, pentru cel mai bun actor într-un serial-dramă, scrie Adevărul.ro. Ultimul sezon din „Better Call Saul”, cu 13 episoade, este aşteptat să aibă premiera la începutul anului 2022.

Bob Odenkirk şi-a început cariera ca scenarist pentru emisiunea „Saturday Night Live”, la finalul anilor 1980. A lucrat, ulterior, ca actor şi scenarist pentru „Ben Stiller Show”, unde l-a întâlnit pe David Cross, care i-a devenit partener de scenă. Cei doi au creat „Mr. Show With Bob and David”, care a avut patru sezoane difuzate de HBO din 1995 până în 1998.

Actor, scenarist şi producător prolific, Odenkirk a jucat recent în filmul de acţiune „Nobody”, care a primit critici favorabile şi a debutat pe primul loc în box office în luna martie.