Nicolae Negumereanu este primul român care reușește să câștige un meci în UFC

Nicolae Negumereanu a obținut un rezultat istoric pentru România. Luptătorul e primul sportiv din țara noastră care câștigă un meci în UFC.

Iun 20, 2021 - 11:23
Urmărește-ne peGoogle news
Nicolae Negumereanu este primul român care reușește să câștige un meci în UFC

Sportivul din Brașov l-a învins la finalul celor trei runde pe americanul Aleksa Camur, într-o luptă care a avut loc la categoria semi-grea.

Confruntarea a avut loc pe cardul preliminar al galei UFC Vegas 29, iar „Nick” a reușit să se impună după ce a primit decizia din partea a doi dintre cei arbitri. Brașoveanul nu mai urcase în cușcă din martie 2019, atunci când a debutat cu o înfrângere în UFC, în fața rusului Sparbek Safarov.

Odată cu victoria de la UFC Vegas 29, Negumereanu a ajuns la 10 victorii și 1 înfrângere în Mixed Martial Arts. De cealaltă parte, adversarul românului, Camur, este și el o tânără  speranță a acestui sport, cu 6 succese  și 2 eșecuri.

Cu fața tumefiată, Nicolae Negumereanu a avut puterea să vorbească după prima victorie românească în UFC și a făcut-o chiar în limba română. Brașoveanul a transmis cât de greu a fost să se pregătească pentru această luptă, mai ales că a revenit după o intervenție chirurgicală la genunchi.