Nepotul unui general rus, adjunctul ministrului Apărării, a fost ucis în luptele din Ucraina

Presa rusă relatează că Adam Khamkhoyev, nepotul ministrulului adjunct al Apărării din Rusia, Yunus-Bek Yevkurov, a murit pe frontul ucrainean.

Urmărește-ne peGoogle news
Nepotul unui general rus, adjunctul ministrului Apărării, a fost ucis în luptele din Ucraina
Foto: Yunus-Bek Yevkurov, adjunctul ministrului rus al Apărării - Mil.ro

Comandantul companiei de asalt a armatei ruse, Adam Khamkhoyev, care este nepotul adjunctului șefului Ministerului rus al Apărării, Yunus-Bek Yevkurov, și-a pierdut viața într-una dintre luptele disputate în Ucraina, în noaptea de 21 mai, anunță ucrainenii de la Ukrinform, care citează The Magas Times.

Potrivit unei declarații trupul neînsuflețit al lui Adam Khamkhoyev va fi transportat către orașul său natal, Karabulak.

Adam Khamkhoev, absolvent al Școlii Superioare de Comandă Aeropurtată din Ryazan, a servit în unitatea militară cu sediul în Ulianovsk, mai precizează presa ingușă.

Unchiul său, Yunus-Bek Yevkurov, este ministrul adjunct al Apărării ruse din iulie 2019. Înainte de a ocupa această funcție, Yevkurov a condus Republica Ingușetia timp de 12 ani, iar în decembrie 2021 a fost promovat la rangul de general-colonel.

Până acum, în războiul din Ucraina, aproximativ 28.850 de soldați ruși și-au pierdut viața, dintre care mulți ofițeri, inclusiv superiori, conform datelor furnizate de Statul Major General ucrainean.