Ministrul Lucian Bode a confirmat că a fost găsit un microfon în biroul șefului DSU, Raed Arafat

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a confirmat marţi că în biroul secretarului de stat Raed Arafat, a fost găsit un microfon, iar Parchetul General a efectuat o verificare.

Mai 3, 2022 - 12:03
Urmărește-ne peGoogle news
Ministrul Lucian Bode a confirmat că a fost găsit un microfon în biroul șefului DSU, Raed Arafat
Foto: Facebook

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode a fost întrebat, marți, într-o conferință de presă, despre această situație, de către jurnaliști.

“Din câte știu eu, în urma găsirii acestui microfon în biroul domnului secretar de stat Raed Arafat, Parchetul General al României a efectuat o verificare”, a spus Lucian Bode.

Ministrul a evitat să dea mai multe detalii despre acest caz, susținând că doar Parchetul General poate oferi informații.

”Pe acest subiect nu aş putea comenta mai mult, însă vă pot asigura că acordăm sprijin unităţilor de parchet în desfăşurarea oricărei anchete. Am acordat sprijin unităţii de parchet pentru desfăşurarea acestei anchete, aşa cum am făcut de fiecare dată când MAI a fost solicitat de către Parchet. Date despre anchetă, rezultatele anchetei şi orice alt detaliu, poate da Parchetul General”, a precizat Bode în conferinţa de presă.

Recent, Raed Arafat a afirmat că Direcția Națională Anticorupție i-a transformat ultimele 6 luni ”într-un coșmar”, după ce procurorii au încercat să redeschidă un dosar pe numele său.

Reacția sa a venit după ce judecătorii Tribunalului București au respins cererea formulată de DNA privind redeschiderea unui anchete pe numele lui Raed Arafat.