Ministrul de Interne i-a suspendat concediul de odihnă unui polițist din Cluj, cercetat disciplinar după ce a fost implicat într-un accident

Un poliţist din Cluj a reuşit să-l scoată din sărite chiar şi pe ministrul de Interne. Agentul a fost implicat, recent, într-un accident auto. Vina a fost luată asupra ei de iubita poliţistului, însă martorii spun că la volan era agentul. Înainte să fie anchetat, însă, acesta şi-a luat concediu. Acum Lucian Bode îi cere să răspundă de urgenţă la întrebări.

Ministrul de Interne i-a suspendat concediul de odihnă unui polițist din Cluj, cercetat disciplinar după ce a fost implicat într-un accident

Unui polițist din localitatea Poieni, judeţul Cluj, i-a fost sistat concediul de odihnă la cererea ministrului de Interne, pentru a putea fi cercetat disciplinar.

În urmă cu aproape două săptămâni, poliţistul a fost implicat într-un accident rutier şi există suspiciunea că la volan era chiar el, dar fiind băut, i-a cerut iubitei să ia întreaga vină asupra ei.

Potrivit Adevărul.ro, femeia s-a prezentat la secţie după două ore, când pe tură erau nişte poliţişti pe care îi cunoştea şi le-a spus că ea a condus autoturismul în momentul impactului.

Cazul a aparut în presa locală, iar cei de la IPJ au trimis cercetarea internă la poliţia din Huedin. Cu toate acestea, IPJ i-a aprobat acestuia concediul de odihnă din ziua respectivă, astfel că nu au mai avut pe cine cerceta.

Poliţistul este cunoscut cu antecedente după ce în luna aprilie a fost implicat într-un scandal în care l-a ameninţat cu moartea pe şeful unui local, pentru că a refuzat să îl servească cu alcool.

Întrebat despre această situaţie, ministrul Bode a precizat că îşi asumă să scape Poliţia Română de uscături. A dispus apoi să i se sisteze concediul de odihnă şi să fie pus la dispoziţia celor care trebuie să îl cerceteze.