Ministrul de Interne cere anchetă internă, după scandalul în care a fost implicat Comisarul-șef Christian Ciocan

Ministrul de Interne, Lucian Bode, cere verificări amănunțite pentru a stabili datele exacte ale evenimentelor în care a fost implicat comisarul-șef Christian Ciocan.

Urmărește-ne peGoogle news
Ministrul de Interne cere anchetă internă, după scandalul în care a fost implicat Comisarul-șef Christian Ciocan

În urma apariției în spațiul public a unor imagini referitoare la o situație înregistrată în municipiul București, cu referire la respectarea prevederilor rutiere, în care sunt implicați angajați din diferite structuri ale MAI, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a solicitat efectuarea de verificări pentru stabilirea datelor exacte și pentru o informare corectă a opiniei publice. În funcție de rezultatul acestor cercetări, vor fi dispuse măsuri legale în consecință”, se arată într-un comunicat de presă al MAI.

Citește și: Comisarul Christian Ciocan a fost demis din funcția de director al Unității de Politici Publice a MAI

Comisarul-șef Christian Ciocan, fost purtător de cuvânt al Poliţiei Române, a făcut scandal în Secția 4 de Poliție din Capitală, pentru că a fost amendat și lăsat fără permis, după ce a încălcat mai multe reguli de circulație.

Citește și: Ministrul de Interne, despre cazul comisarului Christian Ciocan: „Nu înțeleg cum se înregistrează acele imagini într-o secție de poliție“

Incidentul s-a produs, sâmbătă, 3 iulie, iar oamenii legii l-au amendat cu 5.500 lei și l-au lăsat fără permis de conducere pentru următoarele 30 de zile.

Video și mai multe amânunte despre incident AICI.