Medic rezident francez din Cluj, reținut după ce a înjunghiat un alt medic, din Maroc

Un medic rezident francez l-a atacat cu un cuţit pe fostul său coleg de facultate din Cluj. Cei doi sunt absolvenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie, iar victima lucrează la o clinică privată din Cluj.

Urmărește-ne peGoogle news
Medic rezident francez din Cluj, reținut după ce a înjunghiat un alt medic, din Maroc
Sursa foto: IPJ Cluj/ Arhivă/ Imagine cu caracter ilustrativ

Incidentul a avut loc marţi, 22 februarie, după o discuţie în contradictoriu dintre cei doi. Discuţia a degenerat, iar francezul l-a atacat pe medicul cu marocan şi l-a înjunghiat.  

La data de 22 februarie, în jurul orei 14,00, poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cetăţean străin, s-a deplasat la o unitate medicală din municipiul Cluj-Napoca, prezentând o plagă în zona abdominală. Până în prezent, în urma administrării materialului probator de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Poliţiei municipiului Cluj-Napoca a rezultat faptul că bărbatul ar fi fost agresat fizic, în noaptea de 21/22 februarie, în timp ce se afla într-un imobil situat în municipiul Cluj-Napoca, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, de asemenea cetăţean străin”, au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj.  

Agresorul, un cetăţean francez în vârstă de 33 de ani, a fost  reţinut pentru 24 de ore. 

Cel în cauză, pe fondul unei discuţii contradictorii, i-ar fi aplicat o lovitură la nivelul abdomenului cu un obiect înţepător-tăietor. După examinarea medico-legală a acestuia, s-a constatat faptul că leziunile suferite i-au pus în primejdie viaţa, în cauză fiind întocmit un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj", au mai afirmat reprezentanţii Poliţiei Cluj.  

Între timp, victima a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, iar în acest moment se află în afara oricărui pericol, iar starea sa este stabilă.