Mașina unui ucrainean a fost atacată cu pietre, după ce a accidentat un copil care traversa strada prin loc nepermis, la Dej

Un copil de 10 ani, care traversa prin loc nepermis o stradă din Dej, judeţul Cluj, a fost accidentat, luni dimineaţă, 11 aprilie, de un autoturism condus de un cetăţean ucrainean, fiind transportat la spital. Poliţiştii fac verificări întrucât există informaţii că persoane aflate în zonă au aruncat cu pietre în maşină, spărgându-i parbrizul.

Urmărește-ne peGoogle news
Mașina unui ucrainean a fost atacată cu pietre, după ce a accidentat un copil care traversa strada prin loc nepermis, la Dej
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Accidentul s-a produs în jurul orei 08:00, pe strada Bistriţei din municipiul Dej.

Potrivit Poliţiei Judeţene Cluj, un autoturism condus în direcţia municipiului Bistriţa de un şofer în vârstă de 44 de ani, de cetăţenie ucraineană, a acroşat un copil în vârstă de 10 ani, din judeţul Sălaj, care traversa prin loc nepermis.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ.

Copilul a fost transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate.

"Din primele informaţii rezultă faptul că, ulterior evenimentului rutier, persoane aflate în zonă ar fi aruncat cu pietre în direcţia autoturismului implicat în accidentul rutier, rezultând deteriorarea parbrizului, aspecte care urmează a fi verificate, în vederea luării măsurilor legale", a precizat IPJ Cluj.