Maşina şefului de post dintr-o comună din Tulcea, incendiată intenționat de un tânăr de 21 de ani

Maşina personală a singurului poliţist din comuna Dăeni, judeţul Tulcea, a fost incendiată sâmbătă noaptea. Autoritățile din Tulcea fac cercetări. Potrivit primarului, un caz similar a mai avut loc în urmă cu patru ani, notează Libertatea.ro.

Urmărește-ne peGoogle news
Maşina şefului de post dintr-o comună din Tulcea, incendiată intenționat de un tânăr de 21 de ani
Sursa foto: Internet

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Măcin au concluzionat, în urma evaluării preliminare, că incendiul care a cuprins autovehiculul în cauză a fost provocat cu intenție”, a transmis IPJ Tulcea, într-un cominicat, citat de Libertatea.ro.

Având în vedere datele și informațiile obținute în cauză, în cursul zilei de astăzi, 3 decembrie, au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziție domicilară, în localitățile Dăeni și Ostrov. În urma activităților desfășurate de polițiști, aceștia au identificat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Dăeni, județul Tulcea, bănuit de comiterea faptei”, potrivit IPJ Tulcea.

Cercetările în cauză sunt continuate, iar tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, cu propunere de arestare preventivă.

Incidentul a avut loc în noaptea de 27 spre 28 noiembrie, în jurul orei 2:40, potrivit primarului din localitate, Mihăiţă Gherghişan. 

În comuna Dăeni există un singur poliţist.

În acea noapte plecase în patrulare cu un echipaj din Măcin şi-şi lăsase maşina parcată în faţa sediului Poliţiei”, povesteşte primarul. „La doar opt minute după ce-a plecat, cineva l-a sunat că i-a luat foc maşina”. 

În urmă cu patru ani, în comună a avut loc un caz aproape tras la indigo: incendiu pus cu mâna la maşina fostului poliţist din comună, Alexandru Burduşan.

Cazul a rămas cu autor necunoscut, potrivit primarului. 

E o notă proastă pentru comunitate, dar în general la noi oamenii sunt paşnici”, insistă primarul.

Sursa: Libertatea.ro