Marcel Ciolacu: „Domnule Cîțu, ați ajuns șef al unui hoit politic”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut un discurs dur, marţi, în plenul reunit al Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură. El a susținut că Guvernul Cîţu a minţit, a furat și a distrus România.

Urmărește-ne peGoogle news
Marcel Ciolacu: „Domnule Cîțu, ați ajuns șef al unui hoit politic”

Astăzi facem dreptate! Guvernul Cîţu va pleca acasă! Sper că sunteţi de acord, domnule Barna! La ultima moţiune, eraţi alături de domnul Cîţu. Şi v-au căzut ochelarii. Astăzi sper să nu vă cadă şi bilele! Domnule prim-ministru, dumneavoastră trebuie să plecaţi azi, pentru că nici măcar nu aţi început să guvernaţi. Nouă luni v-aţi bătut ca chiorii pentru şefia PNL. Şi astăzi aţi ajuns şef peste un hoit politic. PNL a ajuns să miroasă a PNŢCD. Dar asta e problema voastră! Problema noastră şi a românilor este că aţi distrus ţara în lupta voastră absurdă pentru ciolan”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Știrilor ProTV.

Ciolacu a declarat că “echipa câştigătoare este de fapt echipa ucigătoare.

Aţi jucat golf cu vieţile românilor! Sub patronajul lui Iohannis şi al PNL, românii mor carbonizaţi în spitale! După şapte ani de mandat, şeful statului, Klaus Iohannis, ne spune relaxat că statul a eşuat! Aşa este! În “Guvernul meu” românii au ajuns să moară arşi în spitale! Nu o dată, nu de două ori, ci de 12 ori la rând. 12 tragedii şi zeci de oameni care au murit nevinovaţi din cauza incompetenţei voastre”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul social-democraţilor a arătat că “oamenii nu au nevoie de supereroi închipuiţi, ci de salarii şi pensii decente”.

“Oamenii au nevoie de căldură şi apă caldă! Oamenii au nevoie de spitale şi şcoli decente! Oamenii au nevoie de respect şi de un guvern responsabil. Oamenii s-au săturat de voi. Acest Guvern a minţit, a furat şi a distrus România. Acest Guvern a împrumutat miliarde de euro, dar în continuare românii suferă de foame şi frig. Joaca de-a Dumnezeu a domnului Cîţu cu vieţile şi sănătatea românilor trebuie să înceteze astăzi. (...) Trebuie să trimitem acasă acest guvern iraţional şi iresponsabil. Trebuie să salvăm România de un guvern care a devenit un pericol la adresa cetăţenilor săi. Acest guvern trebuie să plece azi. Moţiunea PSD va trece cu un scor istoric. Florine, Superman, ai căzut în cap! Zboară acasă”, a conchis liderul PSD.