Macedonia de Nord - Olanda 0-3

Olanda a învins-o pe Macedonia de Nord, scor 3-0, și termină grupa C cu un bilanț perfect, 9/9. Istvan Kovacs a debutat la Euro 2020 în ultimul meci al lui Goran Pandev pe scena internațională.

Iun 21, 2021 - 21:34
Urmărește-ne peGoogle news
Macedonia de Nord - Olanda 0-3

Istvan Kovacs a debutat la Euro, chiar la ultimul meci al lui Pandev la națională. Căpitanul nord-macedonenilor s-a enervat, dar deciziile arbitrului au fost corecte.

La 36 de ani, Istvan Kovacs a debutat azi la Euro. Arbitrul din Carei e mai tânăr decât Maarten Stekelenburg, portarul olandezilor (38), aflat pe ultimii metri ai carierei, mai tânăr și decât Goran Pandev, care împlinește tot 38 de ani pe 27 iulie. 

Căpitanul Macedoniei de Nord tocmai a anunțat că se retrage de la națională. Pandev nu știe dacă va mai juca la club, pe 30 iunie i se încheie contractul cu Genoa, dar sigur nu va mai îmbrăca tricoul roș-galben al selecționatei. 

"Da, e ultimul meu meci. Aceasta este generația cu cel mai mare succes din istoria fotbalului nostru și cred că e momentul potrivit să fac un pas în spate", a spus atacantul, golgeterul all-time (38) și jucătorul cu cele mai multe prezențe la națională. 122! A jucat la primul Euro și a marcat întâiul gol al țării sale la turneul final

Pandev a pasat de două ori excelent în prima repriză. Tričkovski a înscris, dar asistentul Vasile Marinescu era cu steagul sus, ofsaid confirmat de VAR. Apoi, Trajkovski a tras în bară. 

Iar în minutul 24, tot căpitanul nord-macedonean a cerut fault la intervenția lui Blind, nu s-a dat nimic, batavii au recuperat și Depay a deschis scorul, pe contraatac. Din nou, VAR a verificat, considerând că Istvan a avut dreptate când a lăsat jocul să continue. Gol confirmat, 0-1 (24). 

Și a fost 0-2 imediat după pauză (50), fără să fie nevoie de VAR. Wijnaldum, al 25-lea gol în 78 de selecții pentru Oranje. Puțin mai târziu, același Wijnaldum, 0-3 (59).

Gazeta Sporturilor