Ipostaza în care a fost surprinsă Anca Țurcașiu la piscină

Anca Țurcașiu a divorțat după un mariaj extrem de lung și o poveste frumoasă de iubire, iar acum se bucură de noua sa viață și de evenimentele care îi ies în cale. Cunoscuta cântăreață este foarte activă pe rețelele de socializare unde împărtășește orice detaliu cu fanii. Cum s-a lăsat fotografiată aceasta? Vedeta noastră se afla la piscină.

Iun 15, 2021 - 16:16
Iun 15, 2021 - 16:17
Urmărește-ne peGoogle news
Ipostaza în care a fost surprinsă Anca Țurcașiu la piscină
Foto: Facebook Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu a rămas una din cele mai frumoase femei de la noi. Anii trec, dar parcă nu se vad deloc pe chipul vedetei. Aceasta a părut că întinerește în special după divorțul de tatăl copilului său. Este binecunoscut faptul că vedeta este vegetariană de peste 20 de ani, dar are și alte secrete care o ajută să rămână veșnit tânără și într-o formă de invidiat.

Cântăreața adoră sportul și are mereu grijă la regimul alimentar. Cu toate astea, nu se ferește să-și facă vreo poftă sau să bea anumite lucruri pentru că au multe calorii. Vedeta a înțeles deja de ani buni că echilibrul este ceea ce contează și în privința imaginii și stării de sănătate.

O masă de seară pregătită de actriță arată cam așa: „Dacă tot sunt întrebată mereu ce mănânc, iată meniul meu pentru cină! Spanac, sparanghel și bruschete cu roșii! A… și un aperol spritz. Așa, de seară bună…. Îmi e foarte dor să vă îmbrățișez!’, a scris Anca Țurcașiu, pe pagina sa de Facebook.

Recent, s-a fotografiat la piscina unui hotel în timp ce făcea câteva exerciții. Dacă alții abia așteaptă orice moment de relaxare și profită doar de soare și apă într-un astfel de cadru, Anca a făcut un sacrificiu și preț de câteva minute bune a ridicat câteva greutăți.

„Am tot fost întrebată cum mă mențin în formă. E ceva mai aparte”

Un alt amănunt legat de regimul personal împărtășit cu cei care o urmăresc este legat de ardeiul iute. Solista mănâncă în jur de 8 ardei iuți pe zi sau poate chiar mai mulți. E cunoscut faptul că această legume arde mai repede caloriile și are beneficii mari pentru sănătate.

„Am tot fost întrebată cum mă menţin în formă. Nu-mi place să vorbesc despre asta! E ceva mai aparte. Mănânc ardei iuţi. Mulţi. Cred că de asta îmi menţin talia! Câţi mănânc? 7-8 pe zi, poate şi mai mulţi!, a spus Anca Ţurcaşiu. Hrana este un element foarte important. Trebuie să mănânci cât trebuie, ce trebuie şi la ce oră trebuie. Mănânc ca un bebeluş din 3 în 3 ore. Îmi iau mâncare cu mine în caserole dacă am o zi plină. Şi mănânc la ore fixe ceea ce trebuie”