IPJ Giurgiu anunță că muniția dispărută în urmă cu două săptămâni a fost găsită

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu a anunţat că încărcătorul de pistol aflat în dotarea Poliţiei Oraşului Mihăileşti şi a cărui dispariţie a fost constatată în data de 8 ianuarie a fost descoperit în depozitul de armament şi muniţie al inspectoratului. Procurorii fac cercetări pentru neglijenţă în serviciu.

Urmărește-ne peGoogle news
IPJ Giurgiu anunță că muniția dispărută în urmă cu două săptămâni a fost găsită
Pexels

Dispariţia muniţiei aflate în dotarea Poliţiei Oraşului Mihăileşti a fost semnalată în data de 8 ianuarie. Conform datelor prezentate de IPJ, la acel moment, din camera de armament a unităţii, lipsea un încărcător pentru pistol şi 17 cartuşe.

Ulterior, la data de 12 ianuarie, încărcătorul şi cartuşele aferente au fost identificate, în urma efectuării unor activităţi administrative, în depozitul de armament şi muniţie al inspectoratului”, informează, IPJ Giurgiu marţi, la aproape două săptămâni de la momentul la care instituţia susţine că muniţia a fost găsită.

Conform sursei citate de Ziare.com, în urma incidentului a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi neglijenţă în serviciu, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.