Ioan Neculaie, dat în urmărire națională: Afaceristul a fost condamnat pentru că a tras cu arma în roțile propriei maşini, de nervi că făcuse pană

Milionarul brașovean Ioan Neculaie, 64 de ani, a fost condamnat vineri, 21 ianuarie, la doi ani și două luni de închisoare cu executare de către Curtea de Apel Brașov și a fost dat în urmărire națională de Poliția Română, pentru că nu este găsit de autorități.

Urmărește-ne peGoogle news
Ioan Neculaie, dat în urmărire națională: Afaceristul a fost condamnat pentru că a tras cu arma în roțile propriei maşini, de nervi că făcuse pană

Omul de afaceri Ioan Neculaie este de negăsit după condamnarea definitivă de vineri. Acesta a fost dat în urmărire națională de polițiști. Poza acestuia a fost publicată pe site-ul Poliției Române la rubrica persoane dispărute.

Milionarul brașovean Ioan Neculaie a fost condamnat vineri la doi ani și două luni de închisoare cu executare de Curtea de Apel Brașov, notează realitatea.net, citând presa locală.

Fostul patron al echipei de fotbal FC Brașov, una dintre figurile controversate ale fotbalului în anii 90, Neculaie a fost acuzat de procurori că ar fi tras cu arma în roțiile propriei mașini, de nervi că făcuse pană, chiar înainte de a pleca la o partidă de vânătoare.

Potrivit Realitatea.net, Judecătoria Brașov îl condamnase pe Neculaie la 2 ani și 4 luni de închisoare în ianuarie anul trecut: 

Constată că fapta dedusă judecăţii face parte din infracţiunea continuă de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, săvârşită în perioada mai 2006 – 28.01.2016. Constată că inculpatul a fost condamnat pentru activitatea infracţională din intervalul mai 2006 – 22.05.2013 la pedeapsa de 6 luni închisoare, prin care a fost stabilită o pedeapsă rezultantă de 2 ani închisoare, din executarea căreia inculpatul a fost liberat condiţionat.

În baza art. 105 alin. 2 C.p. anulează liberarea condiţionată acordată inculpatului. Modifică pedeapsa aplicată inculpatului Neculaie Ioan astfel: Descontopeşte pedeapsa rezultantă de 2 ani închisoare şi repune în individualitatea lor pedepsele de 6 luni închisoare şi 1 an şi 6 luni închisoare. Include în conţinutul infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi activitatea infracţională desfăşurată în intervalul 23.05.2013-28.01.2016 şi, condamnă inculpatul NECULAIE IOAN la pedeapsa de 8 luni închisoare (faptă săvârşită în intervalul mai 2006 – 28.01.2016).”