UPDATE: Reacții, după ce Inna a salutat publicul în limba maghiară, într-un concert la Satu Mare

Potrivit publicațiilor locale, cunoscuta cântăreață Inna ar fi fost huiduită la începutul concertului de la Satu Mare, după ce în deschiderea concertului de Zilele Orașului, artista a salutat publicul în limba maghiară. Reprezentanții artistei au transmis ulterior un comunicat în acest sens.

Mai 28, 2022 - 21:07
Mai 29, 2022 - 19:15
Urmărește-ne peGoogle news
UPDATE: Reacții, după ce Inna a salutat publicul în limba maghiară, într-un concert la Satu Mare
Foto: Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported

Potrivit publicației locale Știri de Cluj, Inna s-a adresat în maghiară, întrebându-și publicul: ”Mit csinals, Satu Mare?” („Ce mai faci, Satu Mare?”)

Potrivit sursei citate, oamenii ar fi huiduit-o atunci pe artistă, iar o parte dintre spectatori ar fi plecat.

Reacția reprezentanților artistei:

Prezența INNEI pe scena de la Satu Mare nu a fost întâmpinată cu huiduieli, lucru evident încă din video-ul preluat de pe site-ul din presa locală din Satu Mare, unde oamenii reacționează la salut și la menționarea numelui orașului. De altfel, pe tot parcursul concertului, artista a comunicat în limba română cu publicul, după ce a salutat în limba maghiară, pentru a se adresa unei părți a publicului.

De altfel, evenimentul a fost prezentat atât în limba română, cât și maghiară, dar și comunicarea online și signalistică la scenă, la fel.

La concert, au fost prezenți 10 000 de oameni care au cântat și au stat la scenă pe tot parcursul concertului, dovadă stau video-urile și fotografiile furnizate.

În plus, după concert, artista a stat aproximativ o oră la fotografii în culise.