În urma scandalurilor care i-au distrus cariera, actorul Armie Hammer s-a internat de bună voie într-o clinică de dezintoxicare

Armie Hammer a recunocut că are nevoie de ajutor specializat, după scandalul sexual care i-a distrus cariera. Conform unor surse de peste Ocean, actorul a reclamat probleme cu alcoolul și cu consumul de droguri.

Iun 9, 2021 - 17:48
Urmărește-ne peGoogle news
În urma scandalurilor care i-au distrus cariera, actorul Armie Hammer s-a internat de bună voie într-o clinică de dezintoxicare

Armie Hammer s-a internat din proprie inițiativă într-o clinică din Florida, specializată în recuperare fizică și emoțională. Actorul de 34 de ani acuză probleme cu consumul de alcool și droguri, după scandalul sexual care l-a făcut să piardă multe persoane dragi.

Conform Vanity Fair, Hammer a fost condus la clinică de fosta soție, Elizabeth Chambers, și de cei doi copii ai lor.

Elizabeth și copiii l-au lăsat și au intrat până unde li s-a permis. Au fost multe îmbrățișări”, a dezvăluit o sursă.

Un alt apropiat al actorul a confirmat pentru revistă că actorul a cerut ajutor de specialitate și s-a declarat dispus să urmeze orice tratament pentru a scăpa de problemele sale.

Necazurile sale au început în ianuarie 2021, când mai multe femei au declarat pe rețelele sociale că actorul le-a abuzat sexual și emoțional. O serie de dialoguri private au scos la iveală o latură mai puțin cunoscută a actorului, care vorbea cu însuflețire despre violuri și canibalism.

În martie 2021, o femeie de 24 de ani a dezvăluit într-o conferință de presă că a fost violată de Armie Hammer. Tânăra, care s-a prezentat Effie, a susținut că ea și Hammer erau amanți. 

Cariera actorului s-a prăbușit la scurt timp după acest anunț șocant. Hammer a fost scos din mai multe filme în care urma să joace, iar o serie de persoane cu care colabora au renunțat să mai lucreze cu el.

Încă de la început, Armie Hammer a respins acuzațiile care i se aduc.