Gabi Balint - Haz de necaz, după ce a fost trimis în tribună la Macedonia - Austria

Membri generatiei de Aur nu au avut loc la Tribuna Oficiala, la primul meci de la Euro, jucat la Bucuresti.

Iun 15, 2021 - 13:53
Iun 15, 2021 - 14:02
Urmărește-ne peGoogle news
Gabi Balint - Haz de necaz, după ce a fost trimis în tribună la Macedonia - Austria

Astfel ca, acestia au avut reactii negative cu trimitere catre FRF si UEFA. FRF spune ca nu e vina ei, deoarece UEFA a rezervat toate locurile de la Oficiala, iar FRF a putut sa cumpere bilete doar in tribune.

Reactiile au fost vehemente, reprezentantii celei mai frumoase perioade din istoria echipei nationale simtindu-se jigniti de atitudinea organizatotilor. Spre exemplu, Gabi Balint a postat pe pagina personala de Facebook o poza cu el si Hagi, alaturi de un mesaj ironic:

"Ce, ma, vrei statui? Stai balnd ca nu prindem loc nici la tribuna 1."

Mesasajul face legatura la celebra conferinta de presa a lui Gheorghe Hagi, din 3 iunie 1998, inainte de Mondialul din Franta, ultimul jucat de Romania. Atunci Hagi a avut un discurs "profetic", anuntand de atunci declinul fotbalului romanesc.

"E normal ce spune Iordanescu! Noi jucam pentru Romania! Am muncit pentru bani. Tineti cu echipa nationala! V-am obisnuit prost timp de 10 ani. La ce conditii avem, nu avem nici un fotbal. Ce performante sunt in Romania? Suntem capi de serie la Mondiale. Nu ne pretuiti! Noi jucam fotbal bine. Meritam sa ne faceti statuie. La ce conditii sunt in Romania, trebuie sa ne faceti statuie. Noi ne facem meseria bine. In 3 ani fotbalul nostru se duce. Rezultatele sunt cu noi", a zis Hagi atunci la conferinta de presa.