FOTO - Actrița Shannen Doherty, faimoasă pentru personajul Brenda Walsh din serialul Beverly Hills 90210, de nerecunoscut: „Să devenim toți mai familiarizați cu felul în care arată cancerul”

​Actriţa americană Shannen Doherty, interpreta personajului Brenda Walsh din serialul TV „Beverly Hills, 90210” a publicat pe Instagram o fotografie din timpul tratamentului pentru cancerul de sân cu care se luptă de câțiva ani pentru a îndemna femeile să nu se neglijeze și să meargă la controale regulate.

FOTO - Actrița Shannen Doherty, faimoasă pentru personajul Brenda Walsh din serialul Beverly Hills 90210, de nerecunoscut: „Să devenim toți mai familiarizați cu felul în care arată cancerul”
Shannen Doherty și Luke Perry în serialul Beverly Hills 90210

Interpreta personajului Brenda Walsh din serialul TV Beverly Hills, 90210, ​actriţa Shannen Doherty, a publicat pe Instagram fotografii din timpul tratamentului pentru cancerul de sân, boală cu care se luptă de mult timp.

Aceasta le îndeamnă pe femei să aibă grijă de ele și să meargă regulat la controale.

"Aș dori să împărtășesc mai mult din propria călătorie personală, de la primul diagnostic, până la al doilea. E totul frumos? Nu, dar este adevărat, și speranța mea, când împărtășesc asta, este că toți devenim mai educați, mai familiarizați cu felul în care arată cancerul.

Sper că îi încurajez pe oameni să facă mamografii, să facă controale periodice, să reducă frica și să înfrunte orice ar putea fi în fața lor.

În 2015 am fost diagnosticată cu cancer de sân. Am avut o mastectomie și am făcut chimio și radiații. Am avut multe sângerări nazale de la chimioterapie. Nu sunt sigură dacă vreunul dintre voi a experimentat acest lucru.

M-am înveselit îmbrăcând pijamale amuzante pe care mi le-a dat prietena mea Kristy. M-au înveselit de fapt? Da!! Arătam ridicol și, în acel ridicol, puteam să râd de mine. Găsirea umorului m-a ajutat să mă duc prin ceea ce părea imposibil. Sper să găsim cu toții umorul în imposibil."

Postarea actriței i-a tulburat pe cei care o urmăresc și a primit sute de mii de aprecieri, pe Instagram.

Interpreta rolului Brendei din serialul "Beverly Hills" a fost diagnosticată cu cancer pentru prima dată în 2015, iar maladia a revenit la începutul lui 2020, când Shannen, în vârstă de 49 de ani, a dat tristul anunț că sufera de cancer în stadiul 4.

Era o chestiune de câteva zile sau de o săptămână până să se afle că eu am cancer în stadiul 4. Aşadar, cancerul a revenit şi de aceea mă aflu aici”, a dezvăluit vedeta americană.

În 2017, Shannen Doherty anunţase că boala cu care fusese diagnosticată în 2015, cancer mamar, a intrat în remisiune.

Timp de peste un an, actriţa a luptat în mod discret cu maladia, deşi a continuat să lucreze, filmând inclusiv pentru „BH90210”, al şaselea serial TV creat în cadrul francizei „Beverly Hills, 90210”, lansat pe micile ecrane în 2019.

Actriţa a dezvăluit că a primit vestea despre reapariţia cancerului în organismul său la scurt timp după moartea colegului din distribuţia serialului „Beverly Hills, 902010”, Luke Perry, decedat pe 4 martie 2019.

Shannon Doherty este căsătorită cu fotograful Kurt Iswarienko din anul 2011.

Artista a spus că a decis să facă public noul ei diagnostic din cauza unor documente judiciare ce urmează să fie făcute publice în această săptămână în cadrul procesului ei cu o companie de asigurări. Printre acele documente judiciare se află şi analizele sale medicale.

Aş prefera ca oamenii să afle acest lucru de la mine”, a adăugat Shannen Doherty.