Femeie din Dolj, plasată în arest la domiciliu, după ce și-a legat nepoata cu un lanț de piciorul patului

O femeie din judeţul Dolj este cercetată pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal după ce poliţiştii au găsit-o pe nepoata acesteia, în vârstă de 10 ani, legată cu un lanţ de piciorul patului.

Mai 13, 2022 - 21:21
Urmărește-ne peGoogle news
Femeie din Dolj, plasată în arest la domiciliu, după ce și-a legat nepoata cu un lanț de piciorul patului
Foto: IPJ Dolj

Femeia, în vârstă de 53 de ani din comuna doljeană Cerăt, este asistent personal al nepoatei sale în vârstă de 10 ani. Vineri, autorităţile locale au cerut sprijinul poliţiei, după ce au primit informaţii conform cărora copila nu este îngrijită şi este ţinută captivă.

„Cu ocazia verificării la domiciliu, în una dintre camere, a fost găsită minora de 10 ani, legată cu un lanţ de piciorul stâng, asigurat cu un lacăt, lanţ legat de piciorul patului. În urma celor constatate, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea”, transmite IPJ Dolj.

Fata de 10 ani şi fratele acesteia, care are 15 ani, au fost preluaţi de reprezentanţii DGASPC Dolj. Bunica lor a fost prezentată instanţei de judecată care a dispus arestul la domiciliu pentru 30 de zile.