Femeie căzută în Canalul Dunăre-Marea Neagră, la Medgidia, salvată de pompieri şi transportată cu elicopterul SMURD la spital

Intervenție de urgență în Medgidia, duminică, după ce o femeie a căzut în Dunăre. Mai multe echipaje medicale și scafandri au reușit să o scoată din apă, dar este în stop cardiorespirator, potrivit realitateadeconstanta.net.

Mai 8, 2022 - 14:00
Urmărește-ne peGoogle news
Femeie căzută în Canalul Dunăre-Marea Neagră, la Medgidia, salvată de pompieri şi transportată cu elicopterul SMURD la spital
Foto: Captură Video realitatea.net

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină duminică, 8 mai, în Medgidia, după ce o femeie a căzut în Canalul Dunăre - Marea Neagra.

Gravul incident s-a întâmplat în zona de promenadă a orașului, în dreptul sălii de sport, potrivit realitateadeconstanta.net.

La fața locului au intervenit Detașamentul Medgidia cu o Autospecială de Stingere cu Apă și Spumă, un echipaj SMURD B, o Autospecială de Transport Victime Multiple, o ambarcațiune și elicopterul SMURD.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, cadrele medicale deplasate la faţa locului au reuşit resuscitarea femeii, în vârstă de aproximativ 60 de ani. Aceasta a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu ajutorul unui elicopter SMURD.