UPDATE - Minora a fost găsită - Fată de 15 ani din Pitești, urcată cu forța într-o maşină, de trei persoane necunoscute

Polițiștii au informat joi, 28 aprilie, că o fată de 15 ani a fost luată cu forţa din parcarea unui bloc din Pitești de trei persoane necunoscute şi urcată într-un autoturism.

Urmărește-ne peGoogle news
UPDATE - Minora a fost găsită - Fată de 15 ani din Pitești, urcată cu forța într-o maşină, de trei persoane necunoscute
Foto: Poliția Română

UPDATE:

În urma cu puțin timp, minora MUSTAȚĂ PETRUȚA fost identificată, în municipiul Pitești.

Minora nu a fost victima altei infracțiuni. În aceste condiții, alerta de răpire este ridicată.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs răpirea acesteia, a tuturor persoanelor implicate și luării măsurilor legale care se impun.

Vă mulțumim pentru sprijin!”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Română joi seara.

Știre inițială

Mașina a plecat în direcţia Bascov.

”La data de 28 aprilie, în jurul orei 11:00, Poliţia Municipiului Piteşti a fost sesizată cu privire la răpirea unei minore, de 15 ani, Mustaţă Petruţa, din Piteşti, judeţul Argeş. Din cercetări a reieşit că minora, în timp ce se afla în parcarea blocului S 5, din municipiul Piteşti, b-dul Nicolae Bălcescu, a fost luată cu forţa de trei persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcţia Bascov”, informează IGPR.

Imediat, autoturismul a fost dat în atenţie, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pentru efectuarea verificărilor.

S-a declanşat mecanismul ”Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,75 m, 50-60 kg, ochi căprui, faţa rotundă, păr brunet, vopsit cu şuviţe blonde, lung până la nivelul şoldurilor. Vestimentaţie la momentul dispariţiei: cămaşă albă, fustă neagră, lungă, geacă neagră.

Cei care pot oferi date care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.