Farmacist din Kazakhstan, condamnat la închisoare, după ce a ucis o studentă - Detalii șocante din anchetă

Un farmacist din Kazakhstan a fost trimis pentru următorii 15 de ani în închisoare după ce a comis o crimă greu de imaginat. A ucis o studentă la Design vestimentar pe care o chemase să-i ia măsuri pentru un costum.

Urmărește-ne peGoogle news
Farmacist din Kazakhstan, condamnat la închisoare, după ce a ucis o studentă - Detalii șocante din anchetă
Captura video cameră de supraveghere/Daily Mail

Oribila crimă a fost comisă în martie 2021. Tânăra i-ar fi refuzat avansurile iar acest lucru l-a enervat la culme pe farmacist, care a violat-o, apoi a decapitat-o și i-a fiert capul într-o oală pe aragaz, scrie dailystar.co.uk.

Victima, Ayazhan Edilova, în vârstă de 19 ani, era studentă la design vestimentar, iar farmacistul, Rakhmanberdi Torebekov, în vârstă de 28 de ani, a ademenit-o în apartamentul său spunându-i că vrea un costum pe comandă.

Un video de pe o cameră de supraveghere din imobilul unde locuia criminalul, postat de DailyMail.com, arată că farmacistul o duce la lift. Este ultima dată când a fost văzută în viață.

Edilova avea un loc de muncă la o croitorie locală și a fost trimisă să-l măsoare pe farmacist în seara respectivă. După aceea, urma să iasă cu iubitul ei în oraș.

Anchetatorii cred că Torebekov a violat-o și ucis-o după ce ea i-a refuzat avansurile.

Apoi i-a dezmembrat trupul. A decapitat-o, i-a extras fiecare unghie și dinte, în încercarea de a ascunde urmele crimei.

Torebekov este un farmacist respectat în domeniul său, cu pregătire medicală temeinică şi care provine dintr-o familie bună din oraşul Almaty.

Când poliţiştii au dat buzna în locuinţa sa, bărbatul a încercat fără succes să se sinucidă, tăindu-şi gâtul, scrie observatornews.ro.

A fost transportat la spital, unde şi-a mărturisit fapta, povestind că a ascuns părţi din trupul studentei în coşurile de gunoi din cartier.

Ulterior, a recunoscut doar că a ucis-o pe fată în martie 2021, fiind condamnat de judecătorul Erkin Maishinov la 25 de ani de închisoare. În plus, trebuie să plătească familiei victimei daune în valoare de 34.000 de lire.