Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria - Fostul ministru a primit joi o condamnare la 6 ani de închisoare, în dosarul Gala Bute

Condamnată definitiv la 6 ani de închisoare, joi, în dosarul “Gala Bute”, Elena Udrea a fost dată în urmărire generală de Poliția Română.

Apr 7, 2022 - 18:46
Apr 7, 2022 - 19:58
Urmărește-ne peGoogle news
Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria - Fostul ministru a primit joi o condamnare la 6 ani de închisoare, în dosarul Gala Bute
Sursa Foto: Observator.ro - Elena Udrea/ Facebook

Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, a transmis, într-o informare de presă, Ministerul Afacerilor Interne. Din primele informații, Udrea a fost reținută în Kulata, la granița Bulgariei cu Grecia.

"În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și autoritățile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei", se arată în comunicatul transmis de MAI.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins constestația în anulare și a menținut condamnarea. Decizia este definitivă.

La închisoare va ajunge şi fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, care are de executat o condamnare de cinci ani, precum şi Tudor Breazu (administratorul terenurilor de la Nana deţinute de Elena Udrea), care a primit 3 ani cu executare. Completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justitie a respins azi, cu majoritate, contestațiie în anulare formulate în dosarul „Gala Bute”.