VIDEO: Ed Sheeran a lansat videoclipul piesei „2step”, filmat în Ucraina

Cântărețul britanic Ed Sheeran a lansat videoclipul piesei ”2step”, filmat la Kiev, în Ucraina, înainte de invazia forțelor ruse, care a început la 24 februarie.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Ed Sheeran a lansat videoclipul piesei „2step”, filmat în Ucraina
Foto: Captură Video Ed Sheeran

Artistul va dona banii obținuți din vizualizările videoclipului de pe YouTube unei fundații care ajută refugiații ucraineni.

În 24 de ore, filmarea a depășit două milioane de vizualizări.

Am filmat videoclipul pentru '2step' în oraşul Kiev, Ucraina, înainte să înceapă actele devastatoare de violenţă. A fost prima dată când am vizitat ţara şi m-am simţit atât de bine primit în timpul şederii mele acolo, toată lumea, de la echipa de producţie până la numeroşii oameni pe care i-am întâlnit de-a lungul zilelor mele libere.

Ucraina este o ţară mândră şi rezistentă şi sunt recunoscător că am avut şansa de a filma videoclipul meu acolo. Sunt alături de Ucraina şi voi dona drepturile de autor din înregistrările mele de pe YouTube ale videoclipului către Apelul umanitar al DEC pentru Ucraina,” a transmis cântărețul, într-un mesaj publicat chiar la începutul videoclipului.

Luna trecută, Ed Sheeran a urcat pe scena unui concert caritabil, ale cărui încasări au ajuns la victimele războiului din Ucraina.