Două persoane rănite, în urma unui accident în care au fost implicate cinci mașini, în parcarea unui mall din București

Un accident cu cinci mașini implicate a avut loc, sâmbătă, în parcarea subterană a mall-ului AFI Cotroceni, din București. Două persoane au fost rănite și au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Apr 2, 2022 - 18:33
Urmărește-ne peGoogle news
Două persoane rănite, în urma unui accident în care au fost implicate cinci mașini, în parcarea unui mall din București
Sursa foto: Știrile ProTV

Astăzi, 2 aprilie 2022, în jurul orei 16.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în parcarea subterană a unui centru comercial din sectorul 6. Din primele date, este vorba despre cinci autovehicule implicate, trei dintre acestea aflate în mers, iar două în staționare”, a transmis Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

În urma impactului au rezultat două victime, dintr-un vehicul aflat în mișcare. Persoanele în cauză au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Doi conducatori auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind zero. Cel de al treilea conducător auto, rănit, urmează a fi testat, mai precizează sursa citată.

Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.