Doi români care montau mobilă, au provocat o explozie într-un bloc din Italia - Două persoane au murit

Doi muncitori români sunt acuzaţi de ucidere din culpă în Italia. Ei au montat o mobilă de bucătărie într-un bloc din localitatea Pinerolo şi ar fi provocat o scurgere de gaze care a dus la o explozie puternică, în urma căreia doi soţi în vârstă au murit, iar două etaje ale clădirii au fost distruse.

Noi 18, 2021 - 18:52
Urmărește-ne peGoogle news
Doi români care montau mobilă, au provocat o explozie într-un bloc din Italia - Două persoane au murit

Explozia a avut loc în dimineaţa zilei de 29 octombrie, la o zi după ce muncitorii au făcut montajul. Investigaţiile pompierilor au stabilit că există legătură între lucrare şi scurgerea de gaz care a provocat deflagraţia, potrivit La Repubblica.

Maria Rosa Fiore, 84 de ani, şi soţul ei, Dario Lisdero, 74 de ani, au murit în urma exploziei care s-a produs în apartamentul lor.

Ei şi-au comandat o mobilă nouă de bucătărie, iar firma care a realizat-o a trimis la montaj doi români care, nu erau angajaţi ai companiei. Montajul ar fi decurs fără probleme, iar a doua zi un instalator trebuia să vină să racordeze aragazul la instalaţia de gaz.

Explozia s-a produs la ora 7:40 dimineaţa.

Femeia a murit pe loc, în timp ce soţul ei a fost salvat de pompieri şi câţiva vecini, dar a decedat şi el câteva ore mai târziu, notează Adevărul.ro.