Doi polițiști ai IPJ Iași, răniți într-un accident de circulație, în timp ce se aflau în misiune

Doi polițiști din cadrul IPJ Iași au fost răniți într-un accident rutier petrecut în județul Neamț. Agenții de poliție se aflau în misiune, într-o autospecială de poliție a Inspectoratului de Poliție al Județului Iași.

Aug 17, 2021 - 11:16
Urmărește-ne peGoogle news
Doi polițiști ai IPJ Iași, răniți într-un accident de circulație, în timp ce se aflau în misiune

Accidentul s-a petrecut pe duminică seara, în jurul orei 22:30.

În timp ce se deplasa pe DC 86, în apropiere de localitatea Gherăiești, într-o intersecție cu DN 2, mașina de poliție s-a ciocnit cu un alt autoturism.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite: cei doi polițiști ieșeni de 28, respectiv 45 de ani, și două persoane din cea de-a doua mașină. Victimele au fost transportate la un spital din Roman.

Cei doi polițiști ieșeni s-au întors la Iași în aceeași noapte, fără să rămână internați la spital.

La data de 15 august, în jurul orei 22:30, o autospecială din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Iași, ce se afla în misiune pe DC 86, în afara localității Gherăiești, la intersecția cu DN 2 a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 46 de ani, din Săbăoani. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei femei de 42 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani, și a altor două persoane în vârstă de 45, respectiv 28 de ani, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Iași, ce se aflau în autospeciala de poliție. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț, citați de Ziarul de Iași.

Sursa: Ziarul de Iași