Doi bărbați s-au prezentat la oficiul poștal cu cadavrul unui bătrân, pentru a-i ridica pensia

Rapoartele autorităților susțin că un pensionar de 60 de ani decedat a fost „sprijinit de doi bărbați” care l-au dus vineri dimineață la un oficiu poștal din comitatul Carlow, Irlanda. Cei doi ar fi încercat să-i încaseze pensia, iar când au fost luați la întrebări de personal, au „scăpat” cadavrul pe jos și au fugit, potrivit BBC, citat de Libertatea.ro.

Urmărește-ne peGoogle news
Doi bărbați s-au prezentat la oficiul poștal cu cadavrul unui bătrân, pentru a-i ridica pensia

Poliția irlandeză investighează acum împrejurările privind „moartea inexplicabilă a unui bărbat în vârstă”.

Potrivit Libertatea.ro, purtătorul de cuvânt al poliției nu a comentat detaliile incidentului, dar a făcut o scurtă declarație.

Au fost solicitate serviciile Biroului Tehnic al Gardei și Biroului Patologului de Stat. O autopsie va fi efectuată de către Biroul Patologului de Stat, iar cursul anchetei va fi stabilit în baza rezultatelor”, se arată în comunicatul citat de Libertatea.ro.

Cotidianul irlandez The Irish Times a relatat că un membru al personalului, îngrijorat, „s-a întrebat despre bunăstarea bărbatului care era sprijinit”, atunci când grupul s-a apropiat de ghișeul oficiului poștal.

Atunci, cei doi bărbați au fugit, aruncând cadavrul la fața locului.

Personalul s-a dus să-l verifice pe vârstnic și au fost șocați să descopere că acesta nu era în viață.

Înainte să meargă la oficiul poștal, un bărbat a cerut la telefon să ridice pensia în numele unui bărbat în vârstă, potrivit radiodifuzorului irlandez RTE.

Solicitarea a fost respinsă, deoarece personalul i-a spus că pensionarul trebuie să fie prezent pentru a i se elibera banii. La scurt timp, doi bărbați s-au prezentat cu un bărbat în vârstă de peste 60 de ani, care s-a „prăbușit” în oficiul poștal.

„Detectivii investighează acum dacă bărbatul era deja mort când a fost adus la oficiul poștal”, a relatat RTE, potrivit Libertatea.ro.