Doi agenți ai Brigăzii Rutiere București sunt anchetați, după ce și-ar fi răpit, în glumă, un coleg de serviciu

Polițiștii Secției 7 anchetează doi agenți ai Brigăzii Rutiere București, după ce au primit informații că și-ar fi răpit un coleg de pe stradă și ar fi pornit cu acesta într-o direcție necunoscută.

Urmărește-ne peGoogle news
Doi agenți ai Brigăzii Rutiere București sunt anchetați, după ce și-ar fi răpit, în glumă, un coleg de serviciu
Foto: Poliția Română

Cei doi angajați ai Poliției Române sunt agenți angajați recent din sursă externă, iar detaliile legate de răpirea propriului lor coleg sunt halucinante.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Gandul.ro, duminică, doi agenți de Poliție aflați în timpul liber s-ar fi întâlnit, undeva în jurul orei 22:00, cu un al treilea, pe strada Teiul Doamnei, din Sectorul 2.

Se pare că, inițial, cei trei l-ar fi invitat la băutură pe colegul lor, însă, pentru că acesta ar fi refuzat categoric, ar fi început să insiste.

Deoarece polițistul părea ferm pe poziție, colegii săi l-ar fi prins de mâini și de picioare, după care l-au băgat cu forța într-o mașină, care a demarat în trombă.

"În data de 30 ianuarie 2022, în jurul orei 23:00, prin apel 112, Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că a observat cum doi bărbați l-au forțat pe un altul să intre intr-un autoturism, după care au părăsit zona", au transmis reprezentanții Poliției Române, potrivit Antena3.

"Polițiștii aflați în teren au identificat atât autoturismul, cât și adresa, unde au și fost depistați cei trei tineri. Aceștia au declarat că a fost o glumă, nefiind confirmată vreo situație de potențial pericol", se mai arată în comunicatul citat.

"Ulterior s-a stabilit că unul dintre aceștia, persoana aparent lipsită de libertate în mod ilegal, este agent de poliție în cadrul Brigăzii Rutiere, având o vechime de o lună. Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a declanșat verificări, prin structura de control intern, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerea de măsuri legale", au mai precizat reprezentanții Poliției Române.

Sursa: Gândul.ro, Antena3