Deputatul Ion Ștefan i-a convocat pe șefii IPJ Vrancea pentru a le cere socoteală după ce fiul lui a fost oprit de mai multe ori în trafic

Ion Ștefan, fostul ministru al Dezvoltării, ar fi convocat șefii poliției din Vrancea, ca să le ceară explicații, după ce fiul lui a fost oprit de mai multe ori în trafic. Întâlnirea ar fi avut loc în biroul prefectului, motiv pentru care ministrul de Interne a trimis Corpul de Control la Prefectură. Fostul ministru al Dezvoltării a declarat pentru un post TV că el consideră actul un abuz din partea polițiștilor.

Noi 28, 2021 - 13:49
Noi 28, 2021 - 13:50
Urmărește-ne peGoogle news
Deputatul Ion Ștefan i-a convocat pe șefii IPJ Vrancea pentru a le cere socoteală după ce fiul lui a fost oprit de mai multe ori în trafic

Ion Ştefan a convocat o întâlnire în biroul prefectului judeţului Vrancea, Gheorghiţă Berbece, cu şefii poliției. Este vorba despre Remus Nica, inspectorul-şef al IPJ Vrancea, şi şeful Biroului Rutier, Alexandru Cara.

Fostul ministru i-a băgat în ședință pe șefii din Poliție după ce fiul lui ar fi fost oprit în trafic de mai multe ori de poliţiştii rutieri din Focşani.

Potrivit realitatea.net, Ion Ștefan a declarat că fiul lui a fost oprit mai multe zile pentru a fi legimitat și testat pentru drog. Acesta consideră că e un abuz al polițiștilor și că mai mulți politicieni sunt în aceeași situație.

Dacă a făcut așa ceva, domnul Ștefan e pe linia penală, că e șef și poate face orice. De exemplu, dânsul nu avea voie să îi convoace pe șefii Poliției”, a precizat jurnalistul Grigore Cartianu, potrivit realitatea.net.

Sunt lucuri pe care să le înțeleagă, îl poate opri cineva pentru că e cu mașina, așa cum și polițiștii trebuie să respecte legea”, a declarat Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Agenților de Poliție.

Corpul de Control al Ministerului de Interne a demarat o anchetă în acest caz.