Deputat USR: Iohannis e convins să dizolve Parlamentul, dacă nu trece Guvernul Ciucă

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat la o televiziune de știri că, conform informațiilor sale, Klaus Iohannis este hotărât să nu mai facă o nouă numire de premier dacă Guvernul Ciucă nu trece de Parlament, ci va dizolva Parlamentul. Acest lucru ar genera alegeri anticipate în cel mult 3 luni.

Oct 30, 2021 - 20:44
Urmărește-ne peGoogle news
Deputat USR: Iohannis e convins să dizolve Parlamentul, dacă nu trece Guvernul Ciucă

"PSD este hotărât să nu voteze Guvernul Ciucă și, din sursele mele de la Cotroceni, ne îndreptăm către alegeri anticipate. Domnul Iohannis n-o să mai aibă răbdare să nominalizeze un alt premier de la PNL, le-a și spus la întâlnire că a treia încercare nu va mai fi de la PNL, dar ieri, din câte știu, domnul Iohannis era decis să dizolve Parlamentul. Probabil că marii perdanți din aceste alegeri anticipate vor fi cei de la PNL”, a declarat Emanuel Ungureanu la o televiziune de știri, potrivit realitatea.net.

În cazul în care Klaus Iohannis decide să dizolve Parlamentul, se vor organiza în cel mult 90 de zile alegeri anticipate. Klaus Iohannis ar putea să dizolve Parlamentul dacă Guvernul propus de Nicolae Ciucă nu trece de Parlament.