Dat în urmărire generală, omul de afaceri Dragoș Săvulescu a fost reținut în Grecia, după ce a fost dat de gol de iubită

Omul de afaceri Dragoş Săvulescu, fost finanţator al echipei Dinamo, condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare în România, a fost reţinut în Grecia, anunţă IGPR, citat de Adevărul.ro.

Aug 9, 2021 - 10:03
Urmărește-ne peGoogle news
Dat în urmărire generală, omul de afaceri Dragoș Săvulescu a fost reținut în Grecia, după ce a fost dat de gol de iubită

"În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, Dragoş Săvulescu a fost reţinut, de autorităţile elene, noaptea trecută, în Grecia (Mykonos). Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanţei, pentru confirmarea mandatului european de arestare", se arată în comunicatul emis de Poliţia Română.

Afaceristul a fost reţinut după ce iubita lui, fotomodelul Angela Martini, a postat pe Instagram imagini în care apare alături de acesta în Grecia, potrivit G4Media.

Dragoş Săvulescu a fost condamnat în februarie 2019 la 5 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje din Constanţa, în care a fost condamnat şi fostul primar Radu Mazăre.

Fostul acţionar de la Dinamo a fost dat în urmărire generală după ce nu a fost găsit pentru a fi încarcerat.

Omul de afaceri s-a predat în Napoli, Italia, unde a fost eliberat după ce judecătorii au respins cererea României de extrădare şi au redus pedeapsa la doi ani şi cinci luni cu suspendare.

Săvulescu a cerut ulterior instanţelor din România să-i anuleze pedeapsa, însă judecătorii au respins cererea în martie 2021.